Gyors ajánlatkérés


Jó tudni

Tovább után olvashat az akkumulátorokhoz kapcsolódó hasznos témákról.
Tovább »

Kellékek

DIN 25 mm², 80 A dugó


6.938 Ft + Áfa

DIN 25 mm², 80 A dugalj


6.938 Ft + Áfa

DIN 35 mm², 160 A dugó


4.984 Ft + Áfa

DIN 70 mm², 320 A dugó


8.642 Ft + Áfa

M10x18 csavar


314 Ft + Áfa

D= 6 mm mipolán cső


311 Ft + Áfa

D=10 mm mipolán cső


483 Ft + Áfa

D=10 mm áramlásmutató


4.032 Ft + Áfa

Vízutántöltő pisztoly


12.759 Ft + Áfa

RólunkRólunk

Vállalkozásunk fő tevékenysége targoncák alkatrészeinek, akkumulátorainak, gumijainak forgalmazása. Ezek közül mindegyik területen a világ vezető gyártóival és forgalmazóival vagyunk közvetlen kapcsolatban. Komoly tapasztalattal rendelkezünk az akkumulátorok beazonosításában és elektromos targoncák üzemeltetésében. Kérdéseikkel bátran keressenek minket elérhetőségeinken.

A telepekre általában több ajánlatot is adunk, világmárkákat és kis közép-európai gyártók termékeit is kínáljuk. A hosszú távú jó kapcsolat eredményeképp jó árakat tudunk kínálni a végfelhasználóknak. Fontos szempont a telep pontos beazonosítása és a felhasználáshoz megfelelő kapacitás kiválasztása, ebben is segítünk. A hulladék akkumulátor beszámításával pedig jelentősen csökkentheti az új akkumulátorra fordított összeget.

Kérjük ajánlatkérése előtt jegyezze le a targonca gyártóját, típusát, gyártási számát és a targonca akkumulátorcella típusát (adattábláról) vagy a targonca akkumulátortároló edény és cella méreteit. Kérjük számolja meg, hogy hány cella van a telepben vagy nézze meg, milyen feszültséggel üzemel a gépe.

Cégünk a Frekvent Forklift Kft. központja Bács-Kiskun megyében, Jánoshalmán van. Akkumulátorokat az egész országban forgalmazunk, rövid idő alatt reagálni tudunk bejelentésére garanciális probléma esetén is.